Voorschoten

Wie zijn wij en wat bieden wij

Informatie voor (nieuwe) cliënten 

In 2013 zijn ervaren verpleegkundigen en verzorgenden gestart met het Buurtzorgteam Voorschoten. Het voordeel van een klein team verpleegkundigen en verzorgenden is dat er altijd een vertrouwd gezicht komt en dat elke verpleegkundige goed op de hoogte is van wat er speelt. Zo is de continuïteit van zorg gewaarborgd. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wij kunnen o.a. hulp bieden bij douchen/wassen/kleden, wondzorg, stomazorg, ambulant zwachtelen, injecteren, sondevoeding, VAC- therapie en ondersteuning bij dementie, ernstig ziekbed en overlijden. Nieuwe clienten kunnen worden aangemeld door de huisarts of vanuit het ziekenhuis. Maar u kunt ook zelf contact met ons opnemen om zorg aan te vragen. Na aanmelding komen wij langs om samen met u te kijken hoe u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen en wat voor ondersteuning qua hulpmiddelen en eventuele zorg daarvoor nodig is. Wijkverpleging wordt tegenwoordig volledig vergoed vanuit de basisverzekering. 

Mocht u zorg nodig hebben en u willen aanmelden of een andere vraag hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina. 

 

Openstaande vacatures: 

Vacature voor 16-28 uur per week

Wat zoeken wij: 

Een gediplomeerd wijkverpleegkundige (HBO-V), verpleegkundige in de wijk (niveau 4) of wijkziekenverzorgende (niveau 3 IG) die: 

  • Affiniteit heeft met de wijk 
  • Zelfstandig kan werken 
  • Zich verantwoordelijk voelt voor cliënten en het team
  • Gemotiveerd is om deel uit te maken van een zelfsturend team

Wij bieden: 

  • Werken in een klein gemotiveerd team
  • Divers werkveld
  • Basisrooster wat zich elke twee weken herhaald (zie onderaan een voorbeeldrooster)
  • Salaris conform CAO VVT
  • Veel mogelijkheden qua scholing en opleiding
  • 16 tot 28 uur contract voor onbepaalde tijd

Spreekt deze vacature je aan of heb je een vraag over bijvoorbeeld het werken bij Buurtzorg, neem dan contact met ons op! Mail naar Voorschoten@buurtzorgnederland.com of bel naar 06-83604177. 

Spreekt deze vacature je aan, máár heb je (nog) niet de juiste opleiding gevolgd? Twijfel dan niet en neem contact met ons op over mogelijkheden tot het volgen van een BBL opleiding tot verpleegkundige niveau 4.

Reageren op deze vacature kan via bovenstaand e-mailadres of via de site www.werkenbijbuurtzorg.nl. We ontvangen graag jouw CV en een movitatiebrief. 

 

Voorbeeld rooster bij 24 uur contract:
Week 1: maandag dagdienst, vrijdag dagdienst, zaterdag ochtend- of avonddienst, zondag ochtend- of avonddienst
Week 2: maandag dagdienst, woensdag dagdienst, Vrijdag ochtend- en avonddienst. 

 

Wilt u meer weten over Buurtzorg Voorschoten, neem dan contact met ons op.
Schoolstraat 174 06-83604177
2252 CN Voorschoten voorschoten@buurtzorgnederland.com